---
{"type":"list","title":"Game Swap Template","listId":12769,"canonicalUrl":"https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template","visibleItemTotal":10,"creator":{"id":"thomasdavis","name":"Thomas Davis","url":"https://listium.com/@thomasdavis"},"stats":{"views":513,"likes":1},"category":"video gaming / console games","publishedAt":"2017-05-11T05:08:48.499Z","updatedAt":"2017-05-11T05:14:45.057Z","fields":[{"id":0,"name":"Item","type":"PrimaryText"},{"id":1,"name":"Console","type":"Selection","multi":false},{"id":6,"name":"For Sale","type":"Symbols","format":"tick_cross"},{"id":2,"name":"Notes","type":"Text","format":"long"},{"id":3,"name":"Sold","type":"Symbols","format":"checkbox"},{"id":7,"name":"Image","type":"Image"}]}
---

# Game Swap Template

By [Thomas Davis (@thomasdavis)](https://listium.com/@thomasdavis)

513 views · 1 like  
Published 11 May 2017 · Updated 11 May 2017

Category: video gaming / console games

Use this to keep tabs on your game list and what you want to trade or sell

## Items

### 1. [Overwatch](https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template/190/overwatch)

Item ID: `190`

- Console: PS4
- For Sale: No
- Notes: -
- Sold: false
- Image: ![Image](https://img.listium.com/images/width=800,height=800,fit=scale-down,format=webp/l/hax7znluybuolyz8trbc.jpg)

### 2. [Titanfall 2](https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template/57/titanfall-2)

Item ID: `57`

- Console: PS4
- For Sale: Yes
- Notes: A random note
- Sold: true
- Image: ![Image](https://img.listium.com/images/width=800,height=800,fit=scale-down,format=webp/l/yuf8glbubnalumosbjbz.png)

### 3. [Assassin's Creed: The Ezio Collection](https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template/58/assassins-creed-the-ezio-collection)

Item ID: `58`

- Console: PS4
- For Sale: Yes
- Notes: -
- Sold: false
- Image: ![Image](https://img.listium.com/images/width=800,height=800,fit=scale-down,format=webp/l/zpfpnrbm37dnj6jl0uwk.jpg)

### 4. [Final Fantasy XV (Sealed)](https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template/59/final-fantasy-xv-sealed)

Item ID: `59`

- Console: PS4
- For Sale: Unsure
- Notes: -
- Sold: false
- Image: ![Image](https://img.listium.com/images/width=800,height=800,fit=scale-down,format=webp/l/tchs0gnip1p7d7tmlidt.png)

### 5. [Sonic Rivals](https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template/110/sonic-rivals)

Item ID: `110`

- Console: PSP
- For Sale: Yes
- Notes: Good condition
- Sold: true
- Image: ![Image](https://img.listium.com/images/width=800,height=800,fit=scale-down,format=webp/l/xqoyhw5hzsdvgkftoy2w.jpg)

### 6. [Burnout: Legends](https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template/111/burnout-legends)

Item ID: `111`

- Console: PSP
- For Sale: Yes
- Notes: Would love the a similar game
- Sold: true
- Image: ![Image](https://img.listium.com/images/width=800,height=800,fit=scale-down,format=webp/l/gzra5zd4utu6bqa2kw4l.jpg)

### 7. [ATV Offroad Fury Blazin' Trails (not CiB)](https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template/112/atv-offroad-fury-blazin-trails-not-cib)

Item ID: `112`

- Console: PSP
- For Sale: Yes
- Notes: -
- Sold: false
- Image: ![Image](https://img.listium.com/images/width=800,height=800,fit=scale-down,format=webp/l/ncomtjqyboegz84wyxep.jpg)

### 8. [Mario Kart 64](https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template/157/mario-kart-64)

Item ID: `157`

- Console: N64
- For Sale: Yes
- Notes: -
- Sold: false
- Image: ![Image](https://img.listium.com/images/width=800,height=800,fit=scale-down,format=webp/l/issjdapllskxovfqi6we.jpg)

### 9. [Hey You Pikachu](https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template/158/hey-you-pikachu)

Item ID: `158`

- Console: N64
- For Sale: Yes
- Notes: -
- Sold: false
- Image: ![Image](https://img.listium.com/images/width=800,height=800,fit=scale-down,format=webp/l/qfrifypvnjgz7tihjrbu.jpg)

### 10. [Tony Hawk Pro Skater](https://listium.com/@thomasdavis/12769/game-swap-template/159/tony-hawk-pro-skater)

Item ID: `159`

- Console: N64
- For Sale: Yes
- Notes: -
- Sold: false
- Image: ![Image](https://img.listium.com/images/width=800,height=800,fit=scale-down,format=webp/l/lgqa77caxzuewkktkkqr.jpg)
